Коли дивлюсь я в тво оч

В твоїх очах я бачу небо,
В твоїх очах я бачу сонце,
В твоїх очах я бачу себе,
Бо очі- це душі віконця.
В твоїх очах я бачу хмари,
Коли розлука в двері стука,
В твоїх очах я бачу чари,
Коли береш мене за руки.
В твоїх очах є синє море,
Та хвилі, що цілують берег,
Та я, нажаль, того не бачу,
Бо ти тоді цілуєш мене.
Я бачу небо, зорі, хвилі,
Я сонце бачу, та між іншим,
В очах твоїх я бачу Звіра,
Коли мене ти бачіш з іншим.


Рецензии