Ureyimde sevgi bitmez!

                ( на азери )

Ureyimde sevgi bitmez,
Yanar ebedi, sonmez!
Unutmaram bu simani
Melek olan bir insani!


Seni gorduyum vaxtdan,
Valehem sene, inan!
Fikrimdesen her bir an,
Gelbimdesen her zaman!


Nedir bilmirem daha gem,
Eger yanimdasansa sen!
Mocuzeyle dolur alem,
Gozlerine baxanda men!


Рецензии