Зима Новый год
***
Зима, зима ,
Заметелила ,заморозила,
Белым снегом
Покрыла дома.
Заплела кружевными узорами
Застелила коврами поля.
Серебром деревья украсились.
Покрывалом пушистым
Укрылась земля.
Принесла новогодние праздники.
И веселье, и радость, и смех ,
Разукрасила инеем ели
И подарки для всех.
Мы тебя каждый год встречаем,
Зимушкой лаская велмчаем.
Зимушка, зима, белым снегом
Укрыла дома.
***
Новорічна ніч казкова
Зазирнула у вікно.
Разом з снігом і зірками
Закружляла у танку.
Закружляла, звеселила ,
В душах наших запалила.
Новорічний свій вогонь.
І вогню того потік,
Грітеме нас цілий рік.
***
Що ж мені ти наворожиш
Новорічна ніч?
В новорічну ніч ворожать
То надію мають.
Наворожить собі щастя,
Та милого князя.
То і я так ворожила,
Молодість минула.
Ані щастя, ані князя,
Так і не діждала.
Голівоньку мою
Сивина покрила.
Що ж тепер ти наворожиш
Ворожбитко мила.
***
Свидетельство о публикации №108121804104