Сонячн промен дол
Тішаться в небі поволі.
Граються тінями днини
Снігом сповиті стежини.
Місячні дотики мрії
Терпнуть в долонях надії.
Болісним танцем краплистим
Вітер дарує намисто.
Спомин забутого раю
Лине в піснях небокраю,
Бавиться злива з журбою,
Що поміж нами з тобою.
Дихаю злетами слова,
Марю цілунками знову;
Харизматичність кохання
Nане відлунням востаннє...
Свидетельство о публикации №108121800291