Дорога до мами

               
               

               
                У садочку червоніє
                Ягода малина.
                Горобці водичку
                Із калюжі п,ють.
                Мати виглядає
                На гостину сина,
                І дочку єдину.
                А літа спливають,
                І знать не хотять,
                Що мати діждати хоче
                Своїх пташенят.
                Вилетіли діти
                З маминої хати.
                У кожного з них
                Дорога своя.
                Та не забувайте ж,
                Дороги до хати,
                Де мама чекає
                Своїх пташенят.


Рецензии