Розкажи зозуленько
Вийду рано, на порозі стану.
Новий день стрічати,
Сонце привітати.
Вітерець легенький,
В листі шелестить.
А в леваді, під вербами,
Струмочок дзвенить.
Закувала зозуленька,
Заплакала, на всі голоси.
Зчудувалась дівчинонька
З отої краси.
Розкажи зозуленько,
Звідки виглядати?
Суженого-ряженого,
До моеї хати.
Полічи зозуленько,
Скільки маю ждати?
Щоб зі своїм милим,
На рушничок стати.
Свидетельство о публикации №108121702913