Пожелания с Новым годом!

Побажання.
В цей святковий новорічний час
Рік збігає краплями останніми
Всі події ,помилки для нас
Стануть згадками несправними і дальніми

В це минуле вже не буде вороття
Як пісок між пальцями просипеться
Частка особистого життя
З надбанням і втратами там лишеться

Не сумуйте друзі, що життя
Так нестримно лине не чекаючи
З року в рік кружить у майбуття
Ледве ми за ним встигаєм поспішаючи

Рік новий надію принесе
Всім , хто на хороше сподівається
Гроші , славу  і кохання, все
Все у Новий рік збувається!

Підіймаю келех я з вином
І бажаю друзям , близьким,щастя!
Всім присутнім за моїм столом
Розквіту, кохання і багатства!


Рецензии