За горизонтом... за обр м

За обрієм тремоло-щастя,
Хвилини ферматних надій,
Літопис емоцій смугастих
Та дотик крилатих подій.

За обрієм хвилі спасіння
Бринять відчайдушністю сліз.
Немов силуетність терпіння
Ховається ночі ескіз.

За обрієм гай, небосхили,
Тернове сплетіння комет.
Плеяди зернистої крила
Та місячних грацій букет.

За обрієм все, що бажала
Моя золотава журба.
Я біль у тенетах сховала –
Миттєвого жалю жнива...


Рецензии