Медова нiч
Приємно-різних у кожному житті.
Вона ж одна-єдина, незрівнянна,
В ній кульмінація любовних почуттів!...
... Медова ніч, приносить мить святу,
Її душею й серцем відчувають,
У ній, як в небесах літають
І приземляються у здійснену мету!..
Цікава, неповторно-особлива...
Найдорожча, незамінима річ!
У доленьці омріяна й важлива -
Королева вражень - одна Медова ніч!..
Її бажають, мріють і благають...
У Бога, Господа-Ісуса і Христа!..
Коротку, та в житті, не забувають,
Бо ж довге з неї відкривається життя!..
... Бурхливе море!.. Океан, любові!..
Та найкоротша ти і в ночі зимові...
На вік дві долі в одну ти зводиш
І закликаєш в свідки солов'їв...
О, ніч коротка!.. - долі Господиня...
Лиш ти з усіх - омріяний вінець!
Коханю і любові дивна річ.
Найвидатніше свято двох сердець!..
Медова ніч... Медова ніч...Медова ніч!
Свидетельство о публикации №108121600889