счастье есть!

Постучить в вiконце

Промiнь сонця....

                В душу зазирне,

                Спитае головне.

Стане тепло серцу,

Усмiхнешься,

                Думки схаменуться,

                Озирнуться.

Посмiшка згадаэ

Як весна спiваэ.

                I згадае розум головне...

                Що на цому свiтi Щастя э!

    17 января 2007г.


Рецензии