Не знаю дороги назад
Не лічи зозуленько
Скільки маю літ.
Сама про те знаю
Підходжу до краю.
Та тільки не знаю
Дороги назад.
Назад у дитинство
Моє босоноге,
Де маленька дівчинонька
Весело кружляє,
Співанки співає,
Ні суму, ні горя,
Вона ще не знає.
Співає, не знає.
Який світ жорстокий.
Які люди злі.
Вернути дитинство,
Хоча б на годинку,
Зозуленько сестро
Мені поможи.
Не коси юначе у лузі трави.
Нехай зеленіє серденько радіє.
У лузі бравесенько,
Гарненько, тихесенько,
Пахне рута м.ята,
Річка шелестить
На калині соловейко
Пісеньку свистить.
Десь далеко у долині
Зозуля кує
Вищитує літа мої
Все життя моє.
Моє життя безталане,
Мій сум ,і печаль
Верби до води схилились
Стоять тихо зажурились
Немов і їм жаль.
Не коси юначе у лузі трави
Нехай зеленіє серденько радіє.
Свидетельство о публикации №108121601975