Чар1вне небо голубе...

Чарівне небо голубе,
Пливуть хмариночки чудові,
Воно, як істина святе,
Радійте пані, та панове.

Бо поруч з вами вже вона,
Яка всміхається землянам,
Втікає зимушка сумна,
Повітря вабить Світ духмяне.

Вже відчуваєм ту одну,
Зустрівшись з нею ми п'янієм,
Таку привабливу весну,
То, пору мрії і надії.

Летять лелеки, а життя
Вітає яблуневим цвітом,
Господь дарує майбуття,
Та щастя неслухняним дітям...

І дякуєм за кожну мить,
Яку серцями відчуваєм,
Коли вдивляємось в блакить,
Ми вірим, молимся, благаєм...

Автор Геннадій Сівак.
25 січня 2007 року.


Рецензии
Сподобалося!

З теплом, Оля.

Шарова Ольга   21.01.2009 20:05     Заявить о нарушении
Оля!
Дякую Вам.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   23.01.2009 15:21   Заявить о нарушении