Ти вiдпустив
і долю марно не кляла,
Хоч серденько й душа... боліли,
Бо марною надією жила.
Ти відпустив -- та я не ворохнулась,
І навіть слова не зронила,
Лиш в оченята сльзи навернулись,
Бо я ж тебе іще любила.
Ти відпустив -- я цього так боялась,
я хотіла, щоб тримав мене,
Тепер все в пам"яті зосталось,
І біль тихенько обійме.
Ти відпустив -- і холодно у грудях,
І сум тримбітою гуде,
А я сама усе забйду, й друга,
Тебе до пекла поведе...
зима 2007
Свидетельство о публикации №108121300185
Виталий Корв Корнийчук 25.02.2009 21:46 Заявить о нарушении
Ольга Стужная 27.02.2009 01:58 Заявить о нарушении