Каханцi

Зимова нiч, така чудова, снiжна,
А поруч ти, чомусь такий сумний,
Мабуть тому, що я замiжня,
А ти одружений не на менi.

Хова старанно ми, вiд всього свiту,
Своэ кохання, навiть у вi снi,
Ми разом боэмось радiти,
До зустрiчи рахуэм днi.

Зимова нiч, така чудова, снiжна,
Дерева запорошив бiлий снiг,
А поруч ти, менi шепочешь нiжно,
Що я эдина у твоiм життi.

1999г


Рецензии