Такая незатейливая осень!

Такая незатейливая осень!
По лужам, босиком проходят дни.
И в голубого неба проседь
Влетают косяками журавли...

Такая себе девочка-рыжуха
Вобрала солнца жаркого лучи,
Впитала за лето немало звуков.
Ее глазенки безгранично - горячи.

Художница! Картину рисовала,
Но пролились все краски на леса.
Листва с деревьев шепотом слетала,
Запутываясь в рыжих волосах.

Такая незатейливая Осень.
Улыбчивая дочка Красоты. 
У дождика задумчивости просит,
У "лета бабьего"-немного теплоты.

Чтоб каждой клеточкой почувствовали мы.
Как много нежности в предшествии зимы.


Така собi сором'язлива осiнь.
Клюжами босонiж проминають днІ.
I у блакитну неба просiдь
Влiтають гомонливi буселІ.

Такая собi дівчинонька-руденька,
Волося-наче сонця промiнцi.
Десь поруч соловейко щось забренькав,
Вона тримає його настрiй у руцi.

Художниця! Картину малювала.
Але всi барви розлилися по лiсах.
З дерев листочками до ніг злiтала,
Лягала ковдрою казвовою в садах.

Така собi сором'язлива осiнь.
Усміхнена кума диво-Краси.
У дощика турботи трохи просить
І небо чує ii нiжнi голоси.

Щоб кожним подихом з тобою відчули ми-
Повітря пахне нiжнiстю в передчуттi зими...
             16 октября 2008г.


Рецензии