Що для мене життя без тебе

Що для мене життя без тебе…
лише звична коротка мить...
коли ж ти поряд - розквітне все небо,
і світ щастям ніжним нам двом променить....
Тобі дарувати я хочу всі квіти у всесвіті, краплі дощу....
захочеш... ранкову росу принесу...

коли ти хворієш, все в’яне навкруг,
вороння літає по темному небу,
і час завмирає неначе заснув,
ти вір, я з тобою, бо ти моє серце...

світлий силует, ніби теплий промінь,
ніжний та тендітний, ніби намальованний,
фарбою олійною серед сяйва осені,
світлі очі карі, ніжки босі в росах...


Рецензии