Невдала аналогiя

Пісні співати дивної краси
Чи просто щоб бабло водилося,
Та факт один: "Пающіє труси" *
У шоу-бізнесі з'явилися.

А кажуть, що нардепи "до" і "від" -
Базіки, брехуни та шкурники...
То мо', парламент наш назвати слід
"Законотворчі нацюцюрники" **?

2008

_______
* Назва поп-групи
** Нацюцюрник - гумовий виріб для чоловічої гордості.


Рецензии