Жанчына з дзiцем на руках

ЖАНЧЫНА З ДЗІЦЕМ НА РУКАХ

Ты у акне, як на іконе, –
Мадонна з дзіцем на руках.
Вачэй задумлівых бяздонне
Трывожыць крыкам юны птах.

Іду на покліч той сустрэчны.
Іду праз непагадзь і страх.
Жыцця зямнога сімвал вечны –
Жанчына з дзіцем на руках.

Усмешкай ясніцца сутонне.
Акрэсліць радасць новы шлях,
Там, дзе ўсміхнулася мне сёння
Жанчына з дзіцем на руках.

Забуду страхі-забабоны,
Над галавой узводжу дах.
Ка мне ў пакой сыйшла з іконы
Жанчына з дзіцем на руках.


Рецензии
Няма слоў!!! Дзякую, Мужчына, што так напісалі пра Жанчыну!

Демьянова Татьяна Дмитриевна   11.11.2011 21:22     Заявить о нарушении