Let me...

Let me dream about you,
Let me be the honest,
Let me know something new,
Let me, i will promise...

Let me keep the best in heart,
Let me find best moments,
Let me take a part,
Let me, I will promise...

Let me feel significance of words,
Let me check all points,
Let me burn all notes,
Let me, I will promise...

Let me forget the pain inside,
Let me fly to THUIS*,
Let me change my mind,
I'll forget you, I promise!
8.12.08


*THUIS - с голл. родина


Рецензии