Надлюбов
Не твоя та все ж не вільна.
Ти такий, якого хочу,
Та любов мені шепоче,
Що себе я загубила.
Як же я тебе любила!
Ти в мої зелені очі
Загдядати так не хочеш,
Бо в них більше, ніж любов,
В них є те, чим нас обох,
Вища сила обділила -
Як же я тебе любила?
І колись, мабуть, не скоро,
Ми зустрінемось з тобою.
Я волію не впізнати,
Бо не можна так кохати.
Я ж сама себе згубила-
Як же я тебе любила?!
Свидетельство о публикации №108120803917
Появлялась когда хотела,
У тебя одна дорожка,
Покоряться страсти тела.
Появлялась, хвост трубой,
В глазках искры, губки мед,
"Милый, сладкий, дорогой!
Окрывай скорее счет!"
Павел Праведников 08.12.2008 21:35 Заявить о нарушении