Правда коле оч1...

Правда коле очі...
Небо світом править,
А в короткі ночі
Місяченька бавить.

Брехня несолодка,
Бо - не мед, не цукор,
Виповзає з рота,
Мов гадюка, люто...

Правда?.. Правда гірка...
Але, не огидна,
Бо вона, як зірка-
Здалля ії видно,

Осява дорогу
Вірну та щасливу,
Визначену Богом
По земному диву...

Автор  Геннадій  Сівак.
6  грудня 2008 року.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.