Йэ кохання?

Зимою квіти розцвіли.
                Зімною говорили.
-Чому?-спитав.Відповіли:
            -Коханням нас зігріли.
Він і Вона.Єдиний час
                побачення тривало.
В руках тримала Вона нас.
               Одне насіння впало.
Та,наче,в казці проросло.
            Потім бутон і квітка.
А далі вітром рознесло.
          Тепер,в квітник,калітка
не закриваеться й на мить,-
             людей завжди не мало.
Тут,якщо гасне,знов горить
             і все виходить вдало
Сюди повернеться Вона,
                бо теж тебе шукае.
Налье до келиха вина
                і скаже що кохає.


Я мовчки слухав казки ці,
           аж з вечора й до рання.
Питання ,лише,на лиці:
            "А,справді,є кохання?"


Рецензии
Богат украинский язык!!!

Морозяка   19.02.2009 23:37     Заявить о нарушении
Так же как и русский.
Мы же славяне, братья...

Ниагарский Водопад   20.02.2009 00:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.