Дозволь
Дозволь мені тебе не розлюбити.
На перехресті чотирьох доріг
Обрати путь у найсолодше літо,
Де щастя не вважається за гріх.
Дозволь мені прийняти оберемок
Твоїх признань – імпрезу наших снів,
Де ми єдину хвилю оберемо
Між ряботиння, виру й бурунів.
Дозволь мені забути всі ознаки
Минулих переплавлених життів,
Сліди звабливих афродизіаків
Та не твої, не мріяні, не ті...
Не слухати ворожок і пророків,
Не заблудити серед інших доль,
І до чужих не дослухатись кроків
Дозволь мені мій суджений, дозволь...
Свидетельство о публикации №108120603327
Такий вірш треба вивчити на пам"ять і декламувати, бо він є прикладом
високої поезії.
Сердечно, Тетяна
Татьяна Левицкая 07.12.2008 00:54 Заявить о нарушении
Наталя Терещенко 07.12.2008 10:38 Заявить о нарушении