Навкруг шляхи Господн1...

«Чумацький шлях у небі
Епохами пропах…»
Василь Кравчук.

Навкруг шляхи Господні,
І мрії, і думки,
Гортаємо сьогодні
Минулі сторінки…

Добру дітей учити,
Онуків зберегти,
По заповітах жити –
Не хурмани плести…

Та щоб правдиве слово
Буйніло по землі.
Закладені основи
На честі, не крові…

Роки нові проходять,
Лишаються зірки,
Зоглянешся навколо –
Блукають чумаки…

Як і колись, з торбами.
У віртуальний час…
Крокують поруч з нами,
Щоб вогник не погас…

22 липня 2007 року.
Автор Геннадій Сівак

На фото: поет Василь  Кравчук. м. Ізяслав. Хмельницька область.


Рецензии