Мамин День народження

В цей день земля вдихає п’янко осінь,
Співають ангели елегію небесного походженя,
Лунає радість – вітер не гуляє зовсім.
В чарівний  день твого народженння.

Тобі сьогодні скажуть щирих слів багато,
І від душі дарунків принесуть,
Ти по життю найкраща - королева свята,
Хоч молодість минає, та не в цьому суть.

Те сонце, що  з середини тебе сіяє
Теплом душевним пригріває  вроду,
Нехай тебе воно не залишає,
Нехай життя приносить  насолоду.

Ти все сама завжди робила
Ти не чекала ні підпримки, ні опори.
На ризик йшла, хоч сон губила…
Ти цілей досягала,ти  звертала гори.

Тобі здоров’я, люба мамо, я бажаю
А дім омріяний, де друзі і лунає сміх,
У  тебе буде скоро, це я точно знаю,
Жіноче щастя прийде на поріг.

12.10.08


Рецензии