Схавайся

Схавайся ў месцы, дзе ты будзеш новы,
Дзе знешняе і штучнае знікае,
Схавайся там, дзе не патрэбны словы,
Куды яна цябе не адпускае.

Схавайся там, каб адпачыць хвіліну,
Няхай яна паўсюль цябе шукае.

Знайдзі сабе цікавую дзяўчыну
З вясёлкай ў валасах, нібы палова сэрца...
Збяры ў адно ўсе сутнасці мужчыны -
Яна цябе не знойдзе ў гэтым месцы.

1.10.2008


Рецензии