Conflagration of heart

Maybe you are right, anyway
I want to fly, not to say
That you don't want, just to play
Like usually in this game.
Give me your hand and let's go!
When will we land? I don't know.
Be light and white like a snow,
You are a knight, i'm your dame.

We are falling to sky,
We are flying in dream,
We are shining at night
And we haven't yet seen:
We haven't seen love
Which could burn up the moon.
But conflagration of heart
Will change all very soon.

Don't take a breake, go ahead.
Look, your wings are like lead,
Spread and fly it isn't net.
Believe yourself in your sense!
Smile happy smile like a kid,
Thouch this cloud, you can seat.
Remember, now you can't feet.
Break this world. It's so dense!

We are falling to sky,
We are flying in dream,
We are shining at night
And we haven't yet seen:
We haven't seen love
Which could burn up the moon.
But conflagration of heart
Will change all very soon.


Рецензии
Это для кого Вы на английском пишите?

Сергей Коркин   29.11.2008 23:36     Заявить о нарушении
Для Вас. Для читателей. А конкретно этот стих я никому не посвящала, я вообще крайне редко это делаю, а если и посвящаю, то побликую редко - для меня это становится слишком личным...

Ирина Плинер   30.11.2008 13:27   Заявить о нарушении
Я думал, что это песня для какого-то исполнителя...

Спасибо.

Сергей Коркин   01.12.2008 10:21   Заявить о нарушении
Пока, к сожалению, нет... Но кто знает... :)))

Ирина Плинер   04.12.2008 22:25   Заявить о нарушении