О Богине...

Покохати тебе і забути навік,
Щоб у грудях твоїх не боліло.
Розливатись у морі зоряних сліз
І вмирати, бо нам так хотілось. 

Бачить сонце у кожній краплині дощу,
Говорити, лише говорити.
Танцювати під крики вітрів у степу,
Розчинятись у мить божевілля.
 
І тікати за обрій на поклик бажань,
Заглядати у очі Богині,
Розквітати у перші веснянії дні,
Оживати сніжинкою в зиму.

І летіти на волю своїх почуттів,
І зриватись вогнем феєрверка.
Та тримати   за руку під страхом розлук -
Ти частина мене, о Богине. 


Рецензии