Причинне
З води...
Біди намию дюну
На ній своє
Відсію зло.
Цигарку випалю
І плюну
На все що
Сталося- було.
Охопить
Тугою загрудки.
Всю правду
Знаю наперед.
Яким я був,
Не стану. Дудки!
Таке життя
Мені - не мед.
Зійду з очей
І тихо-тихо
Подамся
В далі голубі...
Одурки,
Вицяцьне лихо,
Судимі будете
В собі.
Це правда теж:
На дні морському
Чи піднебесній
Висоті
Завжди я - свій.
Я вічно вдома
Причинно
Відданий меті.
Свидетельство о публикации №108112702582
Хотел почитать твои "Колодязi",
и не смог найти.Помню только последнюю строчку:
"Коли води не стане на планетi,
Ii дадуть моi колодязi".
Владимир Коротыш 2 12.03.2023 05:59 Заявить о нарушении