МЕЖА

 
Бути ввічливим,
Щиро відвертим -
Хто б не був,
Аби руку подав.
На воді можешь
Запросто вмерти.
Без води,
Однозначно:
Пропав.

Є межа:
І теренами друку
Має прикрості
Сущий предмет.
Я потисну
Простягнуту руку
І те тільки, як
Просто поет.

Я піду жебрувати
По колу.
Не один,
Зі своім картузом...
Нам не тліти
Ніколи. Ніколи.
Нам горіти вогнем
Заразом.


Рецензии
Доброго дня ,добродію Анатолій!

Чому не поповнюєш свою сторінку віршами соковитими та мудрими,котрих у тебе,я знаю,дуже багато.

З повагою Стихоголик

Николай Супличенко   04.11.2011 14:13     Заявить о нарушении