Вогонь душi
Ще з юних літ запалений вогонь.
Його тепло у віршах перелити
І передати до людських долонь
Я прагну. Може ще невміло
Мої рядки лягають у лади –
Я не поет, лиш хочу, щоб святилось
Ім’я Того, хто дав мені води…
Свидетельство о публикации №108112605121
Катерина Кулик 14.06.2012 02:13 Заявить о нарушении
Андрей Головня 30.07.2012 00:33 Заявить о нарушении