quotes

"There is no danger in this world, only opportunities."

"Two-thirds of the life we spend on empty and only one-third to sleep"

-------------------------------
When we sleep we do it, use and take what we have before our eyes.
But in the day we are afraid to commit a mistake by choosing our actions. We are straining overtax the brain and muscles. Then we falls from fatigue, sleep and dream untie all this day's knots and make us alittle resting for future.
But every day we feel us less resting after sleep.
We spend life in vain.

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

 "В жизни нет никакой опасности, есть одни только возможности".
---------------------------
"Две трети жизни мы тратим на пустое и только одну треть на сон"
-----------------------------
Когда мы спим, мы делаем это, пользуемся этим и берём то, что мы имеем перед нашими глазами.
Но днём мы действуем и боимся совершить ошибку в выборе наших действий. Мы перенапрягаем мозг и мускулы. Тогда мы падаем от усталости, сон развязывает все дневные узлы и даёт нам отдых на будущее.
Но каждый день мы чувствуем себя всё меньше и меньше отдохнувшими после сна. 
Мы тратим жизнь напрасно.


Рецензии