В чому наша вина?

Теракти та пункції,

Мішені та корені...

Засвідчені функції

В атомах молній.

Дефекти-деліти

В затьмарених планах,

А діти еліти

В осміяних кланах.

Термометри влади

Пиячать натхненно,

А в рамках прохлади

Ми жили даремно.

Благаючи змити

Потужність альянсу,

Ми, стомлені діти,

Піддалися трансу.

І знову війна,

Незгасаюча сила...

В чому наша вина?

Загубилися крила...


Рецензии
спасибо... но скорее не грустно , а отчаянно)

Алиция Гадовская   26.11.2008 21:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.