Безк нечн сть обмежень...

Безкінечність обмежень...

Припинення руху...

Зміст пустих спостережень,

Спустошення духу.

Незахищенність плоті,

Обсмажена доля...

Карантин на болоті.

Послаблена воля...

Хаотичність хвилинок,

Розпуття дистанцій;

Знову первісний ринок

Та присмак вакансій.

Делікатність мелодій,

Знайома образа...

Від життєвих пародій

Лишилася фраза,

Що летить у спадковість,

Бринить кольорово.

Я твоя випадковість,

Нестриманість слова...


Рецензии