Кольоровими снами

Кольоровими снами,

Самотніми кронами

Промайнула між нами

Щасливими долями

Переливчаста миля

Омріяних сповідей,

Оповитая хвиля

Пахучих орхідей.

Незгасаючий бунт

Та полон зорепадів,

Нестриманих дотиків,

Мов водопадів,

Виноградна лоза

Карусельних обіймів,

Термінова гроза

Мелодичних ліній.

Кольоровими снами

Зітхнула тривога,

Поміж нами словами

Постала дорога.

Я молюся у затишку,

Ніжно благаю...

Я тебе водночас

І гублю й повертаю...


Рецензии