Сонячних дней лейтмотив

Сонячних дней лейтмотив,
Та шепотіння примари.
Буде все так як хотів
Приспів німої гітари.
Холод зникає в журбі,
Терпко-солодке мовчання.
Ми наче в осені мглі
Ніжим обручками щастя...


Рецензии