Я тобою не травилась...

  Я тобою
       не травилась.
Лишь была
       слегка угрюма.
За тобою
        змейкой
               вилась
Между буйством
        полных рюмок.
Ты ласкал
        меня словами,
Обнимал
        как суеверье.
И толпились
          между
               нами
Ревность,
       страсть
          и вдохновенье.

                14.05.2003г.


Рецензии