Казочка про наше життя на укра нськ й мов

ВСЕ СТАЛОСЬ РАПТОВО,
В ЧАРІВНІЙ КРАЇНІ,
ДВАДЦЯТОГО КВІТНЯ
О ШОСТІЙ ГОДИНІ.
ВЕСЬ СВІТ ЩЕ НЕ БАЧИВ,
І НЕБО НЕ ЧУЛО,
ДЕРЕВА НЕ ЗНАЛИ,
І ФЕЇ НЕ БУЛО.
ЩО СТАЛОСЬ В ТОЙ ВЕЧІР,
СТРАШНА ТАЄМНИЦЯ.
ВОНА,НАЧЕ ЗАМКНУТА
КОШТОВНА СКАРБНИЦЯ.
А КЛЮЧ ЛИШЕ МАЄ -
ЮНАК МОЛОДИЙ,
ЗАВЗЯТИЙ І ГАРНИЙ
ТА ВСЕ Ж НЕ ПРОСТИЙ.
ІШОВ ЙОМУ ВЖЕ
ВІСІМНАДЦЯТИЙ РІК
ТА ВІН ЩЕ НЕ ЗНАВ,
І НЕ ДУМАВ ПОВІК,
ЩО ЯНГОЛ ДЛЯ НЬОГО
ГОТУЄ СЮРПРИЗ,
ЯКЩО НЕ ПОВІРИТЬ
ВІН В ДОЛІ КАПРИЗ.

ВСЕ СОНЦЕ СВІТИЛО,
ВЕСНА У ТОЙ ЧАС
ШУКАЛА ПРИГОД,
НЕ ЗНАЮЧИ НАС
ХОТІЛА ЩАСЛИВЕ
ЖИТТЯ РОЗДАВАТИ,
І ПІСНЮ ВЕСНЯНУ,
ЩЕ ДОВГО СПІВАТИ.
ГУЛЯЛА ПО ЛІСІ
І ДУМКУ ГАДАЛА,
ЯКУ Б ЦЕ ЗАБАВУ
ВОНА Б РОЗГАДАЛА.
ТА ТУТ ЇЙ НА ЗУСТРІЧ
КОХАННЯ ІДЕ,
МІШОК ЗДОРОВЕННИЙ
НА ПЛЕЧАХ НЕСЕ.
***ДОБРИДЕНЬ КОХАННЯ!!!
ЧОГО ТИ СУМНЕ?
І ЩО Ж ОТА ТЯЖІСТЬ
ТОБІ ПРИНЕСЕ?***
ДАВАЙ ДОПОМОЖУ-
ВЕСНА ПРОМОВЛЯ.
ТА НІ НЕ ПОТРІБНО,
Я МУШУ САМА.
А ЩО Ж У МІШКУ,
ТИ ХУТЧІШ РОЗКАЖИ,
ЧОМУ СУМ ЛІТАЄ
МЕНІ ПОЯСНИ.
КОХАННЯ СУМНЕ,
ТОМУ ЩО ДАНО
ВІД ЯНГОЛА ЩАСТЯ
І РАДІСТЬ ВИНО.
ПОТРІБНО ВІДДАТИ ЙОГО ЮНАКУ,
ЩО В МІСЦІ ЧАРІВНІМ СТОЇТЬ НА МІСТКУ.
І ДИВИТЬСЯ В ОЧІ КОХАННІЙ СВОЇЙ
І СЕРДЦЕ ВСЕ РВЕТЬСЯ,НЕНАЧЕ У БІЙ.
ВОНА Ж,ЙОГО,МИЛОГО,ЧЕКАЛА ДАВНО,
І ДУМАЛА,ЩО ТАК БУВАЄ В КІНО.
ПРОСИЛА У БОГА ВОНА ЮНАКА,
ЯКОГО НЕ ЗНАЛА НАВІТЬ САМА.
ПРОСИЛА ЛЮБОВ І ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ
І ЯНГОЛ ПОСЛАВ ЇЙ ТАКЕ ЗАБУТТЯ.

КОХАННЯ Ж ЗАБУЛО ДОРОГУ
І СТЕЖКУ ЗГУБИЛО ПОРОГУ.
І ДОВГО ПО ЛІСІ БЛУКАЛО,
ПОКА ВЕСНУ НЕ ВПІЗНАЛО.
***НУ ЩО Ж МОЯ ЛЮБА СЕСТРИЧКО,
ВІДКРИЙ СВОЄ МИЛЕЄ ЛИЧКО
І СУМ ТИ ДАВАЙ ПРОГАНЯЙ.
ВЕСНА-ЦЕ КОХАННЯ ,ТИ ЗНАЙ!!!
Я КВІТАМИ СТЕЖКУ ПРОСТЕЛЮ,
Я ЦВІТОМ ДОРОГУ ЗНАЙДУ.
ДИВИСЬ,ОН ВИДНІЄТЬСЯ НЕБО,
ТУДИ Я ТЕБЕ ПРОВЕДУ.
ДАВАЙ ПОСПІШАЙ,НЕ БАРИСЯ,
БО СКОРО ВЖЕ СОНЦЕ ЗАЙДЕ.
ЧЕКАЮТЬ ТЕБЕ НА ТІМ МІСЦІ.
КОХАННЯ БІЖИТЬ,А НЕ ЙДЕ.

ПРИБІГЛО ШАЛЕНЕ КОХАННЯ,
ЯКОГО ЧЕКАЛИ ЖИТТЯ.
ДЛЯ НЬОГО-ЦЕ ЧАС НЕ ВЕЛИКИЙ,
ДЛЯ НАС-ЦЕ ДОВГЕ БУТТЯ.
ПРОСИЛО ПРОБАЧЕННЯ ЩИРО,
ЩО ДОВГО ПРИМУСИЛО ЖДАТИ
І КРІМ ПОДАРУНКА ВІД ЯНГОЛА,
ВІД СЕБЕ БАЖАЛО ВІДДАТИ,
УСЕ ЩО ТАКЕ ДОРОГЕ,
ДЛЯ МЕНЕ Й ДЛЯ ТЕБЕ ОДНЕ.
УСЕ ЩО В ДУШІ БЕРЕЖУ,
УСЕ ЩЕ ТАК ЩИРО ЛЮБЛЮ,
УСЕ ЩО ДОРОЖЧЕ ЗА СВІТ,
ТИ ЗНАЙ ВСЕ Ж РОЗТОПИТЬСЯ ЛІД.
ТИ ЗНАЙ,ЩО ВСЕ НЕ ДАРМА,
ЦЯ КАЗКА ПРО НАШЕ ЖИТТЯ.


Рецензии