Чому я за склом...

Чому я за склом, в неохайній пустелі,

В затьмаренім сні без човна і озер?

Без краю твого чорно-білі артелі,

Без дотику рук перепуття химер.

Чому я лишилася з мрією долі

Один на один допивати свій біль?..

Сопілка співа зачаровано в полі,

А я разом з осінню лину у хміль...

Чому оповита сльозинами стежка?

Камінцями стелиться мій небокрай...

У відчаї падає з вуха сережка,

Тривогою гнеться розгублений гай.


Рецензии