Зрада
ВИЗРІЛИ ДО СТРОКУ.
МЕНІ ШКОДА
ІЖУРАВЛЯ У НЕБІ,
І СОРОКУ...
ПАСУЄ ІМ
І ГОРЕ , І БІДА.
СТОЮ НА ДНЮ
БАЙДУЖОМУ - СУПРОТИ,
НЕ ЗВАЖУЮ
НА ВИТРИМКУ ЧИЮСЬ.
Я ВСЕ-ТАКИ
У ПРОСТОРІ ПІДЛОТИ
ЗОЗУЛЯЧОГО
ПІДСТПУПУ БОЮСЬ.
ДЛЯ МЕНЕ БІЛЬ -
ГІРКОТНІШЕ ОТРУТИ:
НА РІВНІ СЕРЦЯ -
ОПІК НОЖОВИЙ.
ЯКЩО МЕНЕ
УЗБОЧИНА ОКРУТИТЬ
СКОРІШЕ
МЕРТВИЙ БУДУ,
ЧИМ ЖИВИЙ.
Свидетельство о публикации №108112403194
Сергей Таран 6 10.12.2020 09:40 Заявить о нарушении
Сергей Таран 6 13.01.2021 16:51 Заявить о нарушении