перед сном
Я теж засну,хоч увісні на тебе подивлюсъ.
І,може,там почую те,що так почуть хотів,
Але мовчи,не говори,навіщо гори слів?
Я зрозумію все і так,ти тільки усміхнись,
Та на мені,хоча б на мить,очима зупинись.
Розкажуть все вони мені багато краще слів.
І,може,в них побачу те,що так почуть хотів...
Свидетельство о публикации №108112300749