Du nya sevgiyle doludur

Can;m, ;zleme.
Elini uzat elime.
Hi; korkma. Her ;ey de olur.
D;nya sevgiye doludur.

Bak! Y;ld;zlar g;zeller
Ve yaln;z. Hi; sevemezler.
Sevecen teselli bulur
D;nya sevgiyle doludur.

G;zlerinde huzurum var.
Sevgimi artmas; ne kadar?
Bak;;;n her ;eyden korur
;;nk; o sevgiyle doludur.


Рецензии