ецдреС

генс тепыс ьседЗ
,ьнед теучон ьседЗ
,кеволеч неджор ьседЗ
ьнел ен олыб угоБ адгоК

,йокоп ьшеатербо ьседЗ
,ьтадж и ьтирев ачлом илсЕ
йороп акбылу ... ьседЗ
...ьтанз хавтсвуч о теаД

...ьседз, ьседз, ьседЗ
...акукс и ьтсончла теадапорП
...ьсепс алдырбо ьседЗ
... ьщечомроб енм делсв ыт ьтоХ


Рецензии