Час поховати колоду мертвих карт

Час поховати колоду мертвих карт,
Ці комбінації, як не крути – все марно,
Гра затягнулась не на жарт,
Усе «змахльовано» тут справно.

Туз смикає за коси Даму,
Шестірки, як на диво, б’ють Вальтів .
Не розбереш, чи то комедія, чи драма?
Ці карти грають роль катів.

Ніщо вже не зупинить їх чинити гріх,
Ця гра – утопія, нажива без мети...
Липкі ті обіцянки та нещирий сміх,
Попереду обрив… нема куди вже йти.

Час змінювати колоду старих карт,
Час чисті карти брати в руки,
Час куштувати успіх, фарт –
Синтезувати ПРАВИЛЬНІ СПОЛУКИ!!!


Рецензии
Мне очень понравилось!
Та тут чудасiя, мосьпане!

Владимир Цветков   13.02.2009 09:59     Заявить о нарушении