срещнете се на улицата
-нет- нажми свой нос
опять скажи- со пака- нету
соба ки нет так нет в атвет
тя би те сресала
но не като ченгетата
от пето аз
прочетох днеска с глас
рагтайм се данси бавно не
изчезна тя от тентата
която ми от яхоо изпратиха
иахо гдето бог и вик война означише
без томогавко пръчка и се чакам
но тя изчезна снимката освен туй
ти подливат вода
ще да ми искат някви си 20 лева
от дъщеря ми е по- дърта с 4 годинки
но ми разклатиха ченето сиреч мостът
сега с какво ще те целуна освен с устни
исках да напиша тъй-челуна но
но както
и да
е
встретитес на вокзал
вот она не спешит
влак- поэзьд уж прошел
срещнете се на улицата нето
и бруто си си колкото тежиш
не не на ченгетата аз
съм и разведен
имам дъщеря в виена
а ти на малки токчета мечтаеше за дъжд и но
как се
казваше - румяна-
ана
не
не
из спиритуални строеве
все что хотел сказат в гостиницу не влазь солдат темно снег бйл сейчас нет все опят наверно будет
Свидетельство о публикации №108111800413