Ти такий один

Таких немає. Ти такий один.
Ти сам себе не знаєш, друже милий.
Святого духу життєдайну силу
Даруєш радо. Світлий Божий чин
Душі спасіння, грішної душі,
Хтозна чи вартої найменшої із жертв...
Спасибі, друже, значить, ще не мертва,
Якщо потрібна хоч комусь на світі,
Аби чекав. Годину чи століття...
Ще, мабуть, не зима.


Рецензии
Лесю, рецку не туда прицепила!!!

Валентина Окуловская   02.02.2009 23:00     Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.