me... you...
kiss... touch... fuck... walk...
joy... dawn... dusk... lips...
dreams... french... drive... kids...
thoughts... smile... hug... home...
trust... growth... love... poem...
hand... beach... sky... chair...
eve... chat... love... air...
bed... pain... death... through...
light... freedom... me... you...
16 Ноября 2008г. - к du4ess
Свидетельство о публикации №108111603658
Андрей Владимирович Пронин 22.01.2009 01:46 Заявить о нарушении
Аскольд 22.01.2009 12:30 Заявить о нарушении