Любити

Не існує кохання
В минулому часі.
Доки я пам'ятаю -
Любити я буду.

Не існує кохання,
Яке можна вбити.
До останньої миті
Любити я буду.

Я не бачу тебе,
Але цього й не треба.
Доки я відчуваю -
Любити я буду.

Це про мене співали -
"Любити всім небом".
Доки є я на світі -
Чекати я буду.
 


Рецензии