Трухне

Трухла стіна із молоху
звисла вниз головою.
Бог помилився поверхом,
неба наніс ізгоям.

В осені - terra-хімія,
біла, мов смерть, перука.
Над лейкемійним інеєм
сніг накладає руки...

Вітер напився відчаю,
чути в кістках, що п`яний.
Я його кроки вичую,
наче залижу рану.

Трухне. Саркомні порухи.
Даль - на blackout подібна.
Бог помилився поверхом
рівно на тридцять срібних.

14 Листопада 2008


Рецензии