Новор чний

Санта йде! Він ступає важкою ходою
По збудженій і мокрій Землі,
Щоб вульгарно сміючись роздати щастя,
Йде у червоній шапці, з бородою
(Як солдати на столітній війні),
Гукаючи, що всі ми - браття.

Він йде і поруч з ним тисячі мрій,
Наче він збиратель людських фантазій,
А головна з них – він;
Говорять, що для кожного він свій,
Що він вийшов із казок
І що він від нас посивів...


Рецензии